MgA. Dominika Beranová

E-mail:
Konzultační hodiny:
Čtvrtek:11.50–12.35
Pátek:13.35–14.20
Vyučované předměty:
grafické programy, flash a animace, digitální postprodukce obrazu

Dosažené vzdělání
1992–1998 Akademie múzických umění Praha, Filmová fakulta, obor multimediální režie a počítačová animace

Pracovní zkušenosti
2013–současnost Michael – SŠ a VOŠ reklamní a umělecké tvorby
2004–současnost stálý člen akademického sboru Filmové akademie Miroslava
Ondříčka v Písku (FAMO), předmět počítačová grafika a animace
2011–současnost  aktivní tvůrce reklamního audiovizuálního díla
2003–současnost členka alternativní skupiny loutkového divadla Buchty a loutky,
grafička a režisérka, autorské hry viz www. buchtyaloutky.cz

Kurzy, školení
Zadavatel maturitní zkoušky
Kurzy doplňující vystudovaný obor

Výběr z tvorby
Filmografie a divadelní režie
2000 Chcípáci,  loutkový film, comp. anim, režie, výtvarník
2003–2006 Losers, seriál, loutkový, comp. anim, spolurežie, výtvarník

Studentská filmografie
2003 Hodina staroroční, comb. tech., absolventský film
2002 Minotauros, 3D anim., 2. místo na Filmovém festivalu FAMU
2001 Krasohled, comb. techn., 3. místo na Filmovém festivalu FAMU
2000 Bojko v lese, anim.

 

Newsletter

Nechte si posílat novinky ze školy přímo do vaší e-mailové schránky