MgA. Dominika Beranová

E-mail:
Konzultační hodiny:
Čtvrtek:11.50–12.35
Pátek:13.35–14.20
Vyučované předměty:
grafické programy, flash a animace, digitální postprodukce obrazu

Dosažené vzdělání :
1992–1998 Akademie múzických umění Praha, Filmová fakulta, obor multimediální režie a počítačová animace

Pracovní zařazení, pracovní zkušenosti
2013–současnost Michael – SŠ a VOŠ reklamní a umělecké tvorby

2004–současnost stálý člen akademického sboru Filmové akademie Miroslava
Ondříčka v Písku (FAMO), předmět počítačová grafika a animace
2011–současnost  je aktivním umělcem a vytváří reklamní audiovizuální díla
2003–současnost člen alternativní skupiny loutkového divadla Buchty a loutky,
jako grafik a režisér, autorské hry viz (www. buchtyaloutky.cz )

Filmografie a divadelní režie
2000 Chcípáci,  loutkový film, comp.anim, režie, výtvarník
2003–2006 Losers, seriál, loutkový, comp.anim, spolurežie, výtvarník
1994 vystavovala na výstavě českého videoartu (Vnitřní zdroje) Praha, Mánes
1994 účast a na mezinárodním studentském workshopu Locomotive, Hilversum (Holandsko)
1995 přednášející na mezinárodním sympoziu Umění, vzdělávání pro začátek příštího století – Univerzita Karlova v Praze

Studentská filmografie
2003 Hodina staroroční, comb.tech., absolventský film
2002 Minotauros, 3D anim., 2.místo na Filmovém festivalu FAMU
2001 Krasohled, comb.techn., 3. místo na Filmovém festivalu FAMU
2000 Bojko v lese, anim.
2000 Bojko, comb.techn.
1999 Miroslav Hlaváček, dokument.
1999 01, loutkový, 3D anim.
1999 Metalizer, anim.
1998 Portrét Takashi Ito, anim.

 

Newsletter

Nechte si posílat novinky ze školy přímo do vaší e-mailové schránky